A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Clarins | Mooi Heiloo

Bel voor een afspraak 072 532 4962

Clarins

Clarins komt voort uit liefde. Uit liefde en respect van Jacques Courtin-Clarins voor de schoonheid van de vrouw. In 1954 opent hij zijn eerste schoonheidsinstituut in Parijs. Dit is meteen een succes. Vandaag de dag is Clarins Europees marktleider op het gebied van exclusieve huidverzorging en heeft zij wereldwijd miljoenen trouwe klanten. Aan de basis van dit succes ligt de wil van de oprichter en zijn zonen, Christian en Olivier, om vrouwen de beste producten en de beste zorg te bieden, uitgaande van drie kernwaarden: professionaliteit, aandacht en respect.

 

Clarins, een pionier op het gebied van natuurlijke schoonheid. Al vanaf de start werkt Clarins zoveel mogelijk met natuurlijke extracten en combineert zij de principes van aromatherapie en fytotherapie. De allereerste producten van Clarins waren de gezichts- en lichaamsoliën van 100% pure natuurlijke extracten, gecreëerd voor de verzorging in het schoonheidsinstituut.
Het zijn nog steeds de juweeltjes van het merk.

 

“Voor Clarins is de plantenwereld een onuitputtelijke bron van inspiratie en innovatie."
Dr. Olivier Courtin-Clarins

 

Milieubewust


Als milieubewuste onderneming heeft bescherming van de natuur prioriteit bij Clarins. Bij het selecteren van plantenextracten geven de laboratoria van Clarins de voorkeur aan extracten die zijn verkregen via milieubewuste methoden en met respect voor de lokale bevolking.

 

Eerlijk samenwerkingsverband

 

Clarins hanteert natuurlijk de waarden van een eerlijk samenwerkingsverband en combineert de aankoop van grondstoffen met hulp aan de lokale bevolking. De Katafrayboom, de Ambiaty en de Centella Asiatica die worden geoogst in Madagaskar, zijn geselecteerd door Clarins vanwege hun cosmetische eigenschappen. De lokale partners in het aanvoergebied van Clarins krijgen een overeengekomen bedrag van de verkoopprijs voor het opzetten van projecten van gemeenschappelijk belang.