A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Parfumerie Mooi | Mooi Heiloo

Bel voor een afspraak 072 532 4962

PARFUMERIE MOOI

Parfumerie Mooi is een moderne franchiseketen in de parfumeriebranche, die inspeelt op de trend dat luxe toegankelijk moet zijn voor iedereen. "Iedereen is immers Mooi".
Mooi Parfumerie is gespecialiseerd in huidverzorging, make-up en parfums van de belangrijkste merken op dit gebied,  zoals Dior, Chanel, Clinique, Estée Lauder, Clarins, Sisley, Biotherm, Lancôme, Lancaster, Thierry Mugler,  YSL, KOH, Christian, Tweezerman en Alessandro Striplac. Daarnaast heeft Mooi de merken Rituals en OPI.

EEN MOOI CONCEPT

Een vernieuwend parfumerieconcept neerzetten met als missie: iedereen helpen nog mooier te maken. We hebben ons de vraag gesteld: Wat wil de klant als het gaat om een parfumeriezaak en het aanbod aan persoonlijke verzorging? Gelukkig blijkt dat iedereen wil stralen, Mooi wil zijn. Luxe is immers niet alleen voor de happy few, maar voor iedereen!

HET MOOI TEAM

Bij Parfurmerie Mooi kunt u terecht voor een persoonlijk advies op maat om u nog mooier te maken. Wij staan 6 dagen in de week voor u klaar. Regelmatig volgen wij trainingen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en trends.

MOOI BEAUTYSCHOOL

Daarom organiseren we elke week in de winkel speciale workshops, de Beautyschool. Iedereen kan meedoen. Tijdens deze speciale workshops leer je alles over je eigen huidtype en wat jouw optimale verzorging is voor overdag en voor 's nachts. Of laten we je zien hoe je jouw make-up het mooiste kunt aanbrengen en welke kleuren het beste bij je passen. Je gaat ook zelf met de producten aan de slag onder begeleiding van vakkundige Beautyspecialisten. 

Maak een afspraak voor de Beautyschool

Er zijn twee soorten Beautyschool bonnen: de Beautyschool cadeaubon en de Beautyschool uitnodiging. De Beautyschool cadeaubon kost 7,50 euro. Met de Beautyschool cadeaubon krijg je direct na het volgen van de Beautyschool 7,50 euro korting op je aankopen bij een minimale besteding van 40 euro. 
Als je een Beautyschool uitnodiging ontvangt kun je gratis deelnemen aan de Beautyschool, maar deze bon geeft geen recht op 7,50 euro korting op je aankopen direct na het volgen van de Beautyschool.

We nodigen je graag uit om een Beautyschool te komen volgen bij Parfumerie Mooi.  Tijdens openingstijden van de winkel kunt u zich inschrijven voor de Beautyschool.