A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Sisley | Mooi Heiloo

Bel voor een afspraak 072 532 4962

Sisley

De familie d'Ornano staat al drie generaties lang aan het roer van bedrijven in de high-end cosmeticasector.

In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.

 

Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.

 

FYTOCOSMETOLOGIE

 

Fytocosmetologie heeft betrekking op het gebruik van de allerbeste plantaardige extracten om de allerbeste schoonheidsproducten te ontwikkelen. Dit concept staat centraal in het creatieproces van Sisley.

 

HET COMPLEMENTARITEITSPRINCIPE

 

Elk plantaardig extract heeft een specifieke werking. Door het complementariteitseffect, dat optreedt wanneer verschillende plantenextracten met elkaar worden gecombineerd, kan een extract geoptimaliseerd worden. Sisley gebruikt zijn expertise op het gebied van fytocosmetologie om de ideale combinatie van krachtige plantaardige extracten te vinden en gerichte, complete oplossingen te creëren

 

In de loop der jaren heeft de mens geleerd om in harmonie met de natuur te leven en haar niet alleen te gebruiken om zich te voeden en te zorgen, maar ook om de huid te beschermen en verfraaien.

 

Sisley heeft zich laten inspireren door de plantenwereld en is inmiddels een grote naam op het gebied van fytocosmetologie. Zo kan de huid profiteren van de vitaliteit van planten, hun vermogen om zich te herstellen en aan te passen, hun beschermingsmechanismen en hun geur.
Sisley hanteert een streng selectieproces waarbij planten op een aantal aspecten worden beoordeeld: de plant moet van de beste kwaliteit in zijn categorie zijn, van de plant mag alleen het deel worden gebruikt dat het meest doeltreffend is voor het te behandelen probleem, de plant moet uit het land of de streek komen waar de plant de beste kwaliteit heeft en de plant moet op het juiste moment geoogst worden zodat de plant het effectiefst is.

 

De expertise van Sisley is gebaseerd op een grondige kennis van planten, hun samenstelling en het effect dat ze hebben op de werking van de huid in combinatie met een diepgaand begrip van de huid en haar natuurlijke mechanismen Voordat deze kostbare werkstoffen worden gebruikt, worden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van hun biologische eigenschappen en hun effect op de huid. Via een proces van enkele jaren doen de wetenschappers van Sisley onderzoek naar de beste doseringen en combinaties met de meest effectieve werkstoffen. Zo kunnen ze de meest complete formules ontwikkelen en de meest uitgebreide oplossingen bieden voor een specifiek probleem.

 ONDERZOEK EN INNOVATIE

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.

De onderzoekslaboratoria van Sisley hebben er tien jaar over gedaan om Sisleÿa te ontwikkelen…
Vijftig werkstoffen waren er voor nodig om dit unieke en ultra-innovatieve anti-agingfenomeen te creëren: een cocktail van vitaminen en een combinatie van oligo-elementen, fytostimulinen, extracten van shiitake en Ginkgo Biloba, en etherische oliën van marjolein en lavendel. Door de verschillende natuurlijke mechanismen van de huid te activeren, heeft de complexe synergie van deze werkstoffen effect op alle processen die huidveroudering veroorzaken: het celmetabolisme, vrije radicalen, etc. Het wereldwijde succes van Sisleÿa is de grootste beloning voor deze lange en vruchtbare jaren van wetenschappelijk onderzoek.


VEILIGHEIDSONDERZOEK

In de laboratoria van Sisley werken onderzoekers en toxicologen samen om de meest geschikte werkstoffen te selecteren en te kunnen garanderen dat ze in elke formule effectief en 100% veilig zijn… Alle producten van Sisley worden door onafhankelijke onderzoekscentra onder dermatologisch toezicht klinisch getest op hun effectiviteit en veiligheid.EEN EFFECTIEF CONCENTRAAT

Door voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen en nauw samen te werken met universiteiten en onderzoeksteams, kunnen we zeer effectieve huidverzorgingsproducten ontwikkelen. De doeltreffendheid van deze producten wordt beoordeeld door deskundigen en dermatologen. De plantaardige werkstoffen worden geselecteerd op basis van hun werking en worden in de juiste hoeveelheden met elkaar gecombineerd. Op die manier vormt elk product van Sisley een uniek geheel van technische kennis en doeltreffendheid.UNIEKE VOELBARE TEXTUREN

Verfijnd, comfortabel, delicaat, zijdezacht, fluwelig, fris… Sisley maakt gebruik van verschillende voelbare texturen voor producten die niet alleen doeltreffend zijn, maar ook comfortabel in gebruik. 

Elke plantaardige formule is een concentraat dat in onze laboratoria is ontwikkeld op basis van ervaring, innovatie en creativiteit om te voldoen aan de behoeften van alle huidtypes. Dankzij de natuurlijke geur en innovatieve textuur van de producten van Sisley zorgt het Sisley-schoonheidsritueel altijd voor een moment van ontspanning en een gevoel van welzijn.