A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Wie zijn wij | Mooi Heiloo

Bel voor een afspraak 072 532 4962

Wie zijn wij

 

Parfumerie Mooi is sinds september 2009 een begrip in Heiloo. Een perfecte aanvulling op deze prachtige winkel is het openen van een schoonheidssalon in november 2010.

 

BEAUTYSALON MOOI

 

Beautysalon Mooi is een unieke schoonheidssalon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen in een behandeling. Wij werken in een klein team van twee gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialistes. Omdat wij goede verzorging van het uiterlijk minstens zo belangrijk vinden als de innerlijke balans, proberen wij ervoor te zorgen dat onze klanten zich bij ons thuis voelen en ontspannen en tevreden onze salon weer verlaten. Wij bieden kwaliteit, service en net dat beetje extra persoonlijkeaandacht. Wij doen ons werk met passie en plezier en dat laten we voelen.                                                        

 

In ons beroep is het heel belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en technieken. Wij volgen daarom ook regelmatig cursussen om geheel up to date te blijven. Ook hierin volgen wij ons hart en voegen alleen behandelingen en producten aan ons aanbod toe, waar we echt in geloven en achter staan. Zo kunnen wij onze klanten een complete, oprechte beleving geven en houden we passie en plezier in ons werk, iedere dag.

                               

Beautysalon Mooi is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS.